SIB: VIZIJA I INOVATIVNE METODE

O KOMPANIJI

S.I.B. Studio di Ingegneria Bello S.r.L. je inženjerska kompanija sa sedištem u Beneventu ( Italija) nastala  1957. godine koja pruža inženjersko – arhitektonske usluge. Svojim aktivnim radom 1984. godine evoluira u udruženje profesionalaca i konačno 2015. godine postaje inženjering kompanija.

Kompanija ima sertifikat ISO 9001 – sistem upravljanja kvalitetom. Povezana je sa asocijacijom OICE –  Udruženje Inženjerske organizacije. 

Izvršni direktor i tehnički direktor je dipl. inž. Đovani Vito Belo  (Ing. Giovanni Vito Bello).

NAŠ TIM

Zahvaljujući stečenom iskustvu od skoro šezdeset godina poslovanja, naš tim čine profesionalci i eksperti iz nekoliko sektora koji su integrisali svoje uloge i funkcije u sistem kompanije S.I.B. srl od razvoja projekta do realizacije aktivnosti za rekonstrukciju gradova i teritorija.

 

 

Inženjering i građevinarstvo

Energetska efikasnot
Zaštita životne sredine
Inovativne metode
Naša filozofija se zasniva na konceptualnom pristupu inspirisanom vizijom i dizajnom

Građevinska oprema, inženjering, planiranje i inovacije

Kompanija je stekla značajno iskustvo u pružanju pomoći javnim i privatnim entitetima u identifikaciji i programiranju sredstava zajednice, posebno uzimajući u obzir nacionalne i regionalne operativne programe, povezane osovine i referentne mere, kao i integrisane projekte i integrisane teritorijalne projekte. Cilj je identifikovanje finansijskih izvora, javnih ili privatnih, zajedno sa definicijom projektnih linija. Ova aktivnost se sprovodi kroz akcije identifikovanja pravnog okvira i referentnih linija politike u odnosu na projektne teme, podršku u razvoju i artikulaciji akcije, identifikovanje najpogodnijih izvora finansiranja za pojedinačne projekte, verifikaciju plana referentnih institucija, pomoć u pripremi dokumentacije za zahtev za kredit. Pored toga, senior konsultanti naše kompanije rade zajedno sa klijentom na svim stavkama i izveštavanju o troškovima.
Mi smo vaš pouzdani proizvodni i inženjerski partner

Posetite naš sajt i saznajte više o našoj kompaniji kao i uslugama.